lördag 23 februari 2008

SKONILSSON, TANTEN BREDVID & HENNES CHIHUAHA

I höstas bytte en av butikerna bredvid ägare. Vi var oerhört glada i den förra ägarinnan (du vet vem du är - kom förbi på kaffe, vi har ny maskin!) och att fylla hennes skor är ingen smal sak. Att den nya blonderade tanten tog med sig Peter Siepen på fyra ben ger inga pluspoäng.

Så en tant med en liten ful sak hon kallar hund tog alltså över. Hunden som är en sådan där äcklig glosögd knähund som ständigt luktar elak fisk, vilket i sin tur är ett resultat av att ständigt slicka sig själv på pungkulorna och i röven för att sedan slicka på tantens händer vilka i sin tur doftar klassisk Chanel 5.
Kombinationen är mord.

Doften av Chanel 5 kan ge vilken Fellini-frälst man som helst en genväg till både Amarcord och Dolce Vita och det är en genväg man är beredd att försvara ända ned till sista nubben. Hon och hennes äckliga, stinkande, lilla chihuaha håller på att slakta både Fellini och Chanel 5.

Att vi inte tycker särskilt bra om hundar i butiken är ingen hemlighet och när hunden beter sig som om han vore nämnde Peter Siepen, en dag med usel outfit, så vill man bara ta livet av den. Och det är precis det vi tänker göra.

Den här chihuahan är inte längre Michael Flatley - The Lord Of The Dance, han är en död hund. En hund som mopsat sig för sista gången. Det blir inget dramatiskt, en lånsam förgiftning då den jäkeln har för vana att alltid rusa rakt in i vårt kök. Vi kommer inte ens behöva neka.

Om en månad är det vi som slår klackarna i taket precis som Michael Flatley - The Lord Of The Dance.

ENDA FRONT MOT HUNDAR UTAN HYFS


Klicka & Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se

2 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

På fanskapet bara...
bjud kärringen på kaffe me...spetsat m råttgift...
så kan jag och malla ta över lokalen,,,vi kan säkert sälja nåt!!!
Majsan

Anonym sa...

nä fy fan heller! chihuahua är en mexikansk hund och den förtjänar respekt!! ge mig!!!!!!!