måndag 18 februari 2008

FOPPA FORSBERG & PODIATRY

Vi har haft intressanta överläggningar under dagen med folk inom hockey-sverige, som de vill kalla sig, och det enda vi kan berätta är att vi gör vad vi kan för att få Peter och hans fötter att spela det spel fans och Tre Kronor vill att han skall prestera. Vi gör det för fansen och för att få lite andrum mellan sångfåglar och dansare.

Glöm inte att det här är mannen som gav namn åt Foppa-toffeln (CROCS) och Safeclip en marknad (tack!).

Vi ser dock fler problem än de Safeclip löser (statisk elektricitet) och har löst dem med ett nyutvecklat specialinlägg - vi kommer släppa det till handeln inom några veckor. Med Latex-bunny® slår vi två flugor i en smäll.

Bakgrunden är denna:
De många hålen i Foppa-toffeln är problematiska då de av vissa anses vara regelvidriga vad gäller infektionsrisken. Detta har vi löst med Latex-bunny® som fungerar som en envägs-andandes kondom.
Vi har dessutom iom vårt nya special-utformade inlägg - Latex-bunny® - löst problematiken runt icke ESD-skyddade golv med de två special-designade "öronen" som används för att ladda upp ett energipack, samma pack som kan användas i flera av de vanliga mätinstrumenten på ett sjukhus.
Latex-bunny® är inte bara lösningen för de som vill använda Foppa-toffeln utan det är dessutom en hållbar lösning ur miljöhänseende som beräknas spara våra landsting runt 4,3 miljarder* på 5 år.

Arbetet med Peters problem fortskrider och vi har gott hopp om att vi ska komma på något lika innovativt. När det händer så kommer ni vara de första som får veta.

*förutsatt att användandet av Foppa-toffeln ökar bland miljömedveten vårdpersonal med 3%/år

ENAD FRONT MOT ESD

Klicka & Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

kunde kanske jag få lite reklamplats hos er när det blir dags att berätta för alla att baristasnack kommer i bokform?

SKONILSSON GRUPPE sa...

You know it.

Anonym sa...

svar: haha, jo jag tycker ju jag förtjänar det! ^^,

ha en bra dag.