fredag 1 februari 2008

NY MATTA - ASRFS*

Den nya mattan har äntligen kommit.
Vi stod större delen av förra året och undrade över om vår gamla matta (som vi förövrigt har ett hyravtal på) någonsin skulle "ladda ur" sig.

Vi har haft kunder som det har sprakat om när de har testat våra tofflor med "torrare" gummiblanding.
En kväll så släckte vi ned och sprang runt och fotade gnistrorna efter vad vi kallade The Flash Experience. Folk utanför undrade vad som hände inne i skobutiken. Varför i herrans namn var det så mörkt och varför skrattades det åt att folk sprakade som ledsna julgranar? Hoppas kunna lägga upp bilder senare.

Nu har iaf den nya mattan kommit. Den har något de kallar *Anti Static Rubber Floor Solution. Det kostade chefen en förmögenhet.

Vi garvar åt spektaklet. Inte bara kostade mattan för mycket, det gamla usla hyrkontraktet kan inte sägas upp förrän nästa år då de som hyr ut den gamla mattan beter sig som Telia. Chefen (hon älskar att kallas Chefen, fråga Tim som hade en close encounter strax före semestern förra året :D) är så arg att hon inte vet vad hon ska ta sig till. Vi undrar bara om det här kommer påverka vår motion att få en ny kaffemaskin till personalutrymmet. Den lilla patetiska maskinen vi har nu är bara ett skämt.

Kom att tänka på Tobbe som jobbade extra hos oss förra året. HAHAHA! Han slutade efter en vecka för att hans hår inte klarade av mattan. Har ni någonsin hört om något så idiotiskt? Va fan, han jobbade ju på en skoaffär. Vi vet ju allt om sulor som absorberar statisk el, elektroner och jordade sulor. HAHAHA, vi bara lät bli att berätta det för honom!

Vill svara på en fråga jag fick per mail: "Vad är japansk sex?"
Du, jag vet faktiskt inte. Det verkar skönt iaf, även om jag blandade ihop sesamfrö på kött mot solrosfrö på bröna.

ENAD FRONT MOT CHEFEN

Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se

Inga kommentarer: