söndag 17 februari 2008

SLEEPLESS IN SYDNEY

Skulle vilja skriva ett mess om hur jävla bra allt går, men av en eller annan anledning så infinner sig inte ron. Problemet är väl att man får för mycket av allt och det ska man egentligen inte klaga på.

Det finns en formel: fest+hissar(sprit)/kvinnor=ibumetin(utsvävning)
Det är ingen bra formel men den finns. Ge mig en apelsin.

Värdinnor i nöd, japanskor med tandställning och sprit, champagne och skor i överflöd. Mina tummar är lika slutkörda som jag själv.

Med lite distans så kommer det kännas bättre. Som sagt, sova lite vore fint och helst ensam. Vad fan hände, hur blev det Mötley Crüe vs Ossie i sviten? Jo, jag garvar åt skiten men första gången vi var här nere, två år sedan, så var allt mycket mer sansat men sedan dess så har CHEFEN bestämt att vi måste skaffa oss en annan image. Det är nytänkade och varför ha invändningar?

Vi i butiken lever som rockstjärnor några dagar och slipper be skönsjungande killar och tjejer och annat löst folk, att promenera runt lite framför oss så att vi ska kunna säga något om hur deras hållning, pilates, poweryoga, Alexander-teknik, Body Control & andning skulle kunna samspela för att lyfta inte bara deras hålfötter utan också deras allmänna välmående och personliga relationer.

"Att välja skor är inte värre än att dra ut en tand. Så tillvida du inte väljer fel sko och det är värre än att välja dra ut fel tand och det gör ju ingen. Varför då välja fel skor?"

Avslutande konferens kommer att bli otroligt intressant. Massor med forskning runt ortopedi kommer diskuteras och hockeyspelaren F hoppas på att få bättre underlag inför framtida beslut angående hans ömma fot. Vi ska inte svika.

ENAD FRONT FÖÖÖÖÖÖÖR HOCKEYSPEL

Klicka & Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se

4 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Men vafan... Skonille...

Sova!??! Hur menar du nu!??! Sova när du nu är på resa... Skärp dig gubbe!

Enad front för hokeyspel... Tack.. Men Nej Tack!

Malla värnar om gamla hederliga fotbollsspel... Du på ena sidan och jag på andra... Ett gäng bira och en jävla fighting spirit... Satans va kul... Ett riktigt gammalt spel ska det vara!

Så jävla toppen... Å inga dojjor slits...

Pok

Mallavärstamålgörarbrallan

SKONILSSON GRUPPE sa...

Jo, jag kan se det framför mig även om det kan vara jetlagen som spökar.

Det finns något smärtsamt över att se kvinnor snärta med handlederna medan de försöker scora.

/SN

Majsanochmalla sa...

Hora heter det väl!!??! ;-)

Mallasnuskbralla

SKONILSSON GRUPPE sa...

Malla - SN : 2 - 0