tisdag 26 februari 2008

FOPPA, IDOL JURY MÖTER JUHA

Köper man pjäxor så kan man få formgjutna innerskor. Detta givetvis för att förhindra ”glapp” och ont i hålfoten.
Efter nyinköp av skridskor så bör man först blötlägga skridskorna helt, för att sedan ha dem på sig tills de har torkat. Detta för att skinnet inne i skridskon ska forma sig exakt efter foten. Detta för att det finns INGET som gör så ont som att ”åka” in ett nytt par.

Kanske är det just det som vår vän Foppa har gjort. Ingen (kanske Foppa själv) blev gladare när vi hörde om det nya kontraktet med Colorado, lita på att Skonilsson kommer över och kollar in en match eller två. Vi är glada att vårt arbete på något litet sätt till slut betalade sig.

I Thailand så tänder man ljuslyktor som man puttar ut i havet, som en gudomlig hyllning.
Skonilsson skulle mer än gärna sponsra ett sådant event, tänk er 5000 par skor fyllda med fotogen utsläppta på riddarfjärden. Makalös syn.

Kul också att det börjat regna. Givetvis inte för barnen i Stockholm som har sportlov, så att vår gummistövlar säljer som de ska.
De fair trade märkta stövlarna är mycket populära och vi hoppas kunna sälja mycket av dem när de kommer.

Vet inte om ni minns, men för kanske 4-5 år sedan kom det gummistövlar som hade dragkedjor på utsidan av stövelhalsen. Skonilsson och 4 andra skoaffärer gick till våldsamma protester i branschens nyhetsbrev (lös plös) och i en gemensam kort aktion (dragkedjeblockad under 3 veckor) vägrade vi sälja dessa helt förlöjligade varianter av gummistövlar. Det krävs inget geni för att förstå kombinationen dragkedja och vatten.
Vart kommer ordet tätt in i bilden?

Medvetenheten kring design och funktionsduglighet finns redan, nu måste man bara separera dem.
För det är ju inte ofta man ser dyra solglasögon med små hål i mitten av glaset.

Det går rykten om att inte en enda Djurgårdare kommer följa Rami´s första träning för Hammarby. Det spelar egentligen ingen roll för alla vet ju redan vad Rami kommer ha på fötterna och det är inte gummistövlar.

ENAD FRONT EMOT LÄCKAGE

Klicka & Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde ni sålt slut på ert lager av gummistövlar men att det var broddarna ni behövde bli av med?!?!?!?!

SKONILSSON GRUPPE sa...

det finns alltid plats för fair trade stövlar hos oss. inget man säljer slut på. åter igen en fråga om medvetenhet. ser mörkt ut för broddarna just nu.

Anonym sa...

"Lagret av gummistövlar är dessutom i stort sett slut. Alltså omvänd relation här. De mer "feminina" stövlarna från Tretorn har varit slut ett tag och nu har de finska stövlarna med dragkedja (vem fan kom på något så dumt?) tagit slut. Vi var helt enkelt tvungna att sälja dem då de var de enda stövlarna med "kurvor" vi hade kvar."

SKONILSSON GRUPPE sa...

Kära Anonym.
Skönt att bli citerad på sin egen blogg.
Eftersom antalet Fair Trade gummistövlar var begränsat såg vi oss nödgade att hålla hårt på dem men vi har nu glädjen att meddela att vi lyckats komma över en betydande volym behöver inte sälja dem endastt vill VIP och kan därmed sälja till alla på samma villkor, även till dig.

Sen skall noteras att vi aldrig mer kommer ta in med dragkedja. Vi var nödgade att göra oss av med det vi hade.

Välkomna in!

Anonym sa...

stoppa bananer i gummi.....

Anonym sa...

skriv !