torsdag 30 oktober 2008

ULLISEN FÅR BESÖK

Med tanke på hur välartad SKONILSSON är. Hur gott han luktar och hur ofta han får höra - "du är vacker, intelligent och sexig" så blir man inte förvånad av skamliga förslag. Men man tar det med jämnmod. Det är alldagliga saker och om det tas på annat sätt än med självdistans och med ett snett leende så är man på god väg att kunna kalla sig SNYGGNILSSON och vem fan vill kallas det? Kanske någon singwrongerpooperwannabee men inte yours truly. Nä.

Men om man låter fantasin vandra. Först ett besök hos Majsan, en kram i hetsen. Sen till Mallan som alltid håller fanan högt för att avsluta den virtuella turen hos GF för en snabb steppkurs. Tap, tap, tappin'. Så skulle man stå ut med att kallas båd det ena och andra. Mest det andra.

Men... ingen tur är komplett förrän man på kvast flugit förbi Ullisen för att beklaga att SöS inte var Janne Andersson mer behjälplig. Vi är fortfarande chockade. Martin Hansson dömde straff på SöS. Vi kan inte begripa det. Men vi njuter av det. Efter 8-18 i frisparkar med 48-52 % BI så fick vi en straff. Martin Hansson måste ha trampat fel och andats ut lite för hastigt.

ENAD FRONT MOT SURKAFFE

Klicka & Gå med i kampen för en bättre skokultur!

BloggRegistret.se
 Bloggrymden - Blogglistan med de bästa bloggarna!

2 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Hahh... Sicken liten smickrare du är! ;-)

Pok

Mallaköperalltdusägerbralla

ullrika sa...

hörrududu Knäppnilsson. du är liksom inte berättigad nån kvast.

fräs.